Informatie voor alle patiënten:

 

Op deze pagina houd ik jullie op de hoogte van de laatste ontwikkeling met betrekking tot het Corona-virus en mijn praktijk.

 

UPDATE: 

Vanaf 1 oktober 2020 zijn de maatregelen in de praktijk weer aangescherpt. 

Het advies van de overheid is om in publieke binnenruimtes gebruik te maken van een mondneusmasker. De fysiotherapiepraktijk valt hier ook onder, waardoor ik je vraag om binnen de praktijk een mondkapje te dragen (dit is uiteraard geen verplichting). Ik zal vanaf heden een mondkapje dragen, hetzelfde geldt voor mijn collega's.

 

Ook wil ik de regels omtrent de wachtkamer herhalen.

 • Kom bij voorkeur rond het afgesproken tijdstip en niet eerder.
 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst in het pand.
 • Staat mijn deur open, dan mag je gelijk doorlopen de kamer in.

​​​​​​​

De belangrijkste regel blijft, zeg de afspraak af bij klachten. De behandeling kan indien gewenst wel digitaal doorgaan. 

 

Update:

Vanaf 11 mei 2020 is de praktijk weer volledig geopend met aangepaste regels. De praktijk volgt het triage stappenplan voor paramedische zorg en het bijbehorende hygiëneprotocol . Als je een afspraak wil maken, kan je contact opnemen met de praktijk. Na het maken van een afspraak ontvang je extra informatie. 

 

gallery/triage_stappenplan_corona_v9_8_mei_2020.pdf

gallery/hygieneprotocol.pdf

gallery/behandeling oefentherapie in coronatijd cdk.pdf

 

 

Update:

Vanaf heden geven wij geen behandelingen meer in de praktijk, tenzij medisch noodzakelijk. Alle overige behandelingen worden gegeven middels een E-Consult. 

 

Wat doen wij?

 • Allereerst houden wij ons aan de maatregelen vanuit het RIVM. Daarnaast houden wij de adviezen van de GGD en onze beroepsgroep in de gaten. Het gaat om onderstaande maatregelen:
 • Wij wassen onze handen voor en na elke behandeling. Er wordt gebruik gemaakt van papieren zakdoekjes.
 • Wij desinfecteren onze praktijkruimten en materialen met grotere regelmaat dan wat we normaal al doen.
 • Wanneer wij als uw behandelaar twijfelen over uw gezondheid, kunnen wij u verzoeken naar huis te gaan, dit geldt ook andersom.
 • Wij geven geen handen en beperken het fysieke contact tijdens de behandeling tot een minimum.

 

Wat vragen wij van jullie?

 • Was je handen bij ons voor de behandeling en hanteer thuis ook de extra hygiene regels.
 • Neem een eigen groot badlaken mee voor op de mat, indien nodig.
 • Kom op tijd (en niet veel te vroeg), dit voorkomt drukte in de wachtkamer.
 • U maakt zelf een gezonde afweging of u onze praktijk kunt bezoeken. Heeft u (milde) klachten van neusverkoudheid, keelpijn, hoesten of verhoging? 

De behandeling

De praktijk blijft open voor behandelingen, het kan zijn dat er aangepaste openingstijden gelden. Mocht het zo zijn dat de Amstelhof volledig zijn deuren sluit, zal ik contact opnemen met de patienten die nog een afspraak hebben. Alle behandelingen mogen tot kort voor de afspraak afgezegd worden, om welke reden dan ook, er zullen geen kosten in rekening worden gebracht.

Heb je liever geen direct contact, zijn er meerdere mogelijkheden om de afspraak op afstand door te laten gaan (telefonisch, FaceTime, ClickDoc, etc.). Als je dit graag zou willen, neem dan contact op met de praktijk.

 

Wij wensen iedereen veel gezondheid, wijsheid en rust toe in deze rare situatie!

 

 

 

 

 

 

 

Welkom op de speciale pagina omtrent het Corona-virus.